Chocolate Fantasy

31 ianuarie 2018 in Interioare Individuale
Chocolate Fantasy

Pentru acest proiect, sarcina noastra a fost sa transformam un spatiu simplu de mici dimensiuni, ce era folosit ca un spatiu de birou, intr-un dormitor confortabil, aerisit, cu multe zone de depozitare, ce poate fi si folosit de invitatii ce doresc sa doarma peste noapte. Chiar daca design-ul nu fost gandit pentru o anumita persoana, noi am decis totusi sa ii dam putina personalitate si caracter astfel incat toata lumea sa se simta ca acasa.

Tema proiectului, asa cum sugereaza si titlul, este ciocolata sau mai bine zis, o fantezie despre ciocolata, FANTEZIA CIOCOLATII – daca doresti. Asa ca ne-am concentrat pe un sentiment specific pe care clienta il avea, unul dintre lucrurile ce au marcat copilaria ei si pe care il va purta cu ea pentru restul vietii, si anume mica cofetarie din capatul strazii ei si mirosul de ciocolata proaspata in fiecare dimineata.

Fiind totusi un dormitor, a trebuit sa pastram nivelul “zaharului” scazut (si cand zicem zahar, ne referim la combinatia de culori, texturi si materiale care iti da acel nivel de energie si intensitate, cam ce face si zaharul regasit in ciocolata) si sa nu ne lasam dusi de val. Asa ca inafara de schema coloristica , dormitorul a trebuit sa mai indeplineasca o functie foarte importanta, si anume sa te ajute sa te relaxezi, sa te intinzi si sa te duca intr-o stare calma din care poti sa te bucuri de viata si unde poti sa te simti ca acasa.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top