Classic Memories

31 mai 2017 in Interioare Individuale
Classic Memories

Cum ti-ar placea sa te trezesti dimineata si urmarind mirosul de cafea, intri intr-o astfel de bucatarie? Ti-ar face inceputul de zi mai frumos? Cum ar fi sa faci asta in fiecare dimineata? Te-ai putea obisnuii cu asa ceva? Pentru ca noi sigur am face-o!

Aceasta bucatarie este una dintre cele 2 expuse ca si apartamente tip showroom pentru un dezvoltator imobiliar (cealalata se numeste MODERN CRAFTSMAN, si o puteti gasi cautand prin proiectele publicate). Sarcina a fost destul de simpla: 2 bucatarii pe buget, fiecare cu propiul stil.

Bucataria Classic Memories doreste sa reinvie sentimentul de epoca al bucatariilor vechi, dar doreste sa faca acest lucru folosind cele mai noi materiale si tehnici. Stilul clasic al bucatariilor a ramas unul dintre cele mai populare stiluri din toate timpurile, pentru ca, sunt clasice! Bucatariile clasice sunt nesfarsite dar in acelasi timp si proaspete. Aceste este un stil in care aproape toata lumea se simte confortabil, chiar si cei mai modernisti dintre noi. Bucatariile albe defines acest stil.
Cateva din caracteristicile bucatariilor clasice sunt: o paleta de culori neutral, o atentie sporita la detalii si o utilizare cat mai minimala a accesoriilor elementelor decorative.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top