Dusk Vision

16 noiembrie 2016 in Interioare Individuale
Dusk Vision

Pentru acest proiect trebuie sa punctam faptul ca designul interior pentru o camera moderna presupune mult spatiu, luminozitate, senzatia de libertate si pofta de viata. Toatea cestea pot fi evidentiate cu ajutorul unui joc simplu, original si atractiv de culori. Albul de pe perete este absolut necesar pentru a sporii senzatia de spatiu si impreuna cu contrastul dat de parchet, spatiu devine in adevaratul sens al cuvantului liber, aerisit si luminos.

Aceste principii le-am aplicat si acestui dormitor, unde tema, de unde si numele (Viziune de seara), a fost sa creem un spatiu in care clientul sa se relaxeze complet sub lumina soarelui inainte de apus. Si pentru ca actorul principal al acestui proiect este lumina data de soare in acea ora de aur, dormitorul a trebuit sa fie simplificat pana la extrem. Astfel cele 3 zone ale dormitorului (dormit, depozitare si relaxare) devin aproape insesizabile, ele fiind subordonate simplitatii camerei care la randul ei ajuta lumin aexterioara sa se propage si sa creeze acesta atmosfera confortabila de seara.

Cu toatea cestea, pe langa simplitate mai avem nevoie si de elemente puternice, cu caracter, pentru a echilibra un pic balanta esteticului. Astfel am introdus in designul dorimtorului 2 elemente (dulapul si draperia) care desi sunt puternice si “grele” vizual, in acest context nu fac alceva decat sa puna si mai mult in evitenta simplitatea spatiului iar constrastul dat de acestea ofera acel caracter, acea unicitate pe care acest dormitor il are.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top