LIVING BY THE SEA

16 februarie 2016 in Interioare Individuale
LIVING BY THE SEA

Probabil ca primul gand atunci cand vrei sa sugerezi marea in decorul unui spatiu, este nuanta de albastru, dar la mare mai ai si tonuri nisipii, griuri omniprezente si culori delicate de bej si alb. De asemenea mai gasim si texturi cu suprafete deloc drepte si materiale precum lemnul si fibrele naturale. Daca ti-ai dori ca interiorul casei sa evoce marea, atunci cu siguranta amenajarea de fata te poate inspira.

Aflat la cateva sute de metri distanta de plaja, acesta garsoniera are o amenajare, relaxata, plina de lumina naturala, in stil marin prin nuante si texturi, reinterpretat insa pe stil modern. Functionalul este redat prin designul mobilierului si organizarea spatiului, totul fiind conceput pentru un stil de viata contemporan.

In cazul de fata cladirea construita recent este orientata catre mare, deci pe ferestrele ei se vede peisajul specific litorarului. Astfel, designul spatiului se bazeaza pe simplitate cu albul prezent pe pereti si tavan, cu texturi de piatra in zona vizibila si completat cu combinatia de mobilier, decoratiuni si corpuri de iluminat. Arhitectura este astfel conceputa, incat sa directioneze privirea printr-un element de tip ecran vizual focusat pe elementrul natural prinpipal: Marea!

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top