Macchiato

23 aprilie 2018 in Interioare Individuale
Macchiato

Visul oamenilor de a avea o casa perfecta este ceea ne preocupa in fiecare zi. Este foarte important ce-si doresc si mai ales cum transformam acel vis in realitate. In continuare va prezentam o frumoasa amenajare de interior, cu nuante pamantii de maro si bej, echilibrata si placuta privirii. Utilizarea unei combinatii de maro cu bej in camera de zi nu va da gres niciodata, aceasta fiind marele avantaj al acestor doua culori.

Maroul combinat cu bej, invita la relaxare, liniste, caldura si comfort. Sunt culori usor de integrat, care arata bine in orice interior. Sinonime cromatice ale confortului, maroul si bejul sunt o combinatie de success, ce confera energie si stabilitate in locuinta. Maroul este o culoare naturala, neutral, linistitoare fiind alegerea ideala pentru cei care apreciaza linistea si confortul in casa.

Designerul a propus pentru acest living piese de mobilier functionale, bine asezate si nu foarte multe decoratiuni pentru a pastra o imagine cat mai degajata. S-au intregrat tonuri vesele si naturale de verde crud, rosu si bej pentru a genera un ambient luminos si energetic. Mobilierul realizat pe comanda pastreaza o cormatica natur si contine spatii multiple pentru depozitare interioara, cat si exterioara, prin introducerea de rafturi la vedere.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top