Modern Craftsman

31 iulie 2017 in Interioare Individuale
Modern Craftsman

Cum ti-ar placea sa te trezesti dimineata si urmarind mirosul de cafea, intri intr-o astfel de bucatarie? Ti-ar face inceputul de zi mai frumos? Cum ar fi sa faci asta in fiecare dimineata? Te-ai putea obisnuii cu asa ceva? Pentru ca noi sigur am face-o!

Aceasta bucatarie este una dintre cele 2 expuse ca si apartamente tip showroom pentru un dezvoltator imobiliar (cealalata se numeste CLASSIC MEMORIES, si o puteti gasi cautand prin proiectele publicate). Sarcina a fost destul de simpla: 2 bucatarii pe buget, fiecare cu propiul stil.

Bucataria Modern Craftsman doreste a livra mai mult folosindu-se de mai putin. Mai nou bucatariile moderne se axeaza mai mult pe estetica dar asta nu inseamna ca functionalitatea este sacrificata. Poate ca simplitatea liniilor drepte ale acetui stil cere un ascunzis mai bine pus la punct al functionatitatii.

Probabil ca pana acuma sti deja formula stilului modern: curat, deschis, minimalist, functional. Dar probabil ceea ce nu sti inca este cum sa faci acest estetic sa aibe caracter, sa fie potrivit familiei sau poate doar putin mai colorat. De aceea am ales lemnul sa vina sa ne salveze si sa ne ajute sa incheiem compozitia bucatariei si sa il trasformam intr-un spatiu mai intim si personal.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top