Playfull Youth

15 noiembrie 2016 in Interioare Individuale
Playfull Youth

Inspirat de Apartamentul Modern Scandinav proiectat de fostul studio @Plastelina, acest apartament propune sa aplice in propiul design stilul scandinav modern cu un accent de gri. Acest design va arata la moda prin cele mai bune decoruri combinate cu cele mai creative idei.

Daca ai un apartament mic sau un spatiu minimal, poti sa aplici conceptul scandinav de spatiu liber in designul propiei camere. Acest principiu va salva spatiul intr-unul mult mai vizibil. Cand vezi tot ansamblul, zona de zi, bucataria si zona de luat masa, lemnul este folosit pentru a demostra acest design. Mai mult decat atat, combinatia de gri intr-o maniera asa armonioasa se potriveste perfect cu designul acestui apartament.

Imbinarea dintre bucatarie, zona de zi si zona de luat masa pare simpla dar isi pastreaza totusi impresia de scandinav prin podeaua de lemn si mobilierul folosit. Un alt aspect important al designului acestui apartament este peretele modern gri al bucatariei care combina culoarea aurului, si culoare de baza al acestei decoratii. Aceasta culoare de gri se aseaza foarte bine in contrast cu culoarea galbena a peretelui antistrop din bucatarie.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top