Thousands Forests

31 august 2018 in Interioare Individuale
Thousands Forests

Vrei sa obtii acea “fara efort curatenie” imagine in bucataria ta? Materialele naturale si culorile simple sunt un punct bun de plecare, si au beneficiul de a fi usor de adaptat gusturilor care se tot schimba. Minimalismul unei bucatarii albe este ca o atingere nesfarsita de eleganta pentru casa ta.

Minimalismul intodeauna va functiona in bucatarie, atata timp cat avem destul spatiu de depozitare, ceeace bucataria asta are. Proaspata si creativa, contrastul dat de lemn si alb are un efect puternic vizual, animat cu accente de verde. Aici, albul si elementele de lemn se remarca in contrast cu fundalul dat de peretii in gri deschis, tavanul si podeaua.

Placile de beton aparent de pe podea ii dau spatiului o atmosfera industriala, albul dulapurilor o racoare scandinava iar accesoriile bine plasate, un aer cald. Indrazneste sa pui la loc de cinste obictele tale favorite si sa le ascunzi pe cele nu prea frumoase. Lampile de petavan nu sunt doar o sursa de lumina ci fac bucataria sa fie mult mai primitoare. Si bineinteles, un obiect artistic este intodeauna binevenit.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top