Tiffany Cadet Luxury

16 noiembrie 2018 in Interioare Individuale
Tiffany Cadet Luxury

Sufrageria este o importanta parte din casa ta. Este locul unde te poti desface, relaxa si intineri. De asemenea este camera unde poti reflecta si invita oameni pe la tine la un pahar sau o conversatie buna. Lasad la o parte stilul, este locul perfect unde poti sa-ti arati personalitatea. Sufrageria contemporana moderna artrebui sa fie de un confort necompromis, relaxanta, comoda si din punct de vedere estetic coeziv. Dar mai presus de tot, o camera in care iti doresti sa fi si care reflecta personalitatea si stilul tau.

Alegerea piesei de mobilier potrivita este foarte importanta, deoarece serverse ca si prezentare a camerei. Mobilierul va lucra cu sau impotriva designului spatiului sau ideilor tale de amenajare. Ia in considerare piese modulare confortabile care pot fi mutate atunci cand este nevoie. Canapele si mesele sunt esentiale si sunt piese de sine statatoare ce atrag atentia.

Transforma o sufragerie obisnuita intr-un spatiu placut cu o canapea de catifea. Luciul luxos, texturile si atingerea catifelei fac ca sufrageria sa emane clasa si rasfat. Lumina este una dintre cele mai importante elemente intr-un décor prin pozitionarea ei strategica, designnul ei sau temperatura luminii. Masa cu accente de aur centrata impreuna cu lampa ce atrage privirile creaza un interior de vis ce toata lumea si-ar dori sa aibe in casa lor.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top