UpHigh Walnut

31 ianuarie 2019 in Interioare Individuale
UpHigh Walnut

Tuturor ne place sa stam si sa ne relaxam in dormitor la sfarsitul unei zile, cand majoritatea oamenilor se grabesc sa stinga lumina crezand ca in dormitor doar se relaxeaza sau se doarme. Dormitoarele pot fi folosite si ca alta camera a casei, unde poti pune cateva rafturi de carti, sa te uiti la televizor, putina munca sau chiar sa te bucuri de un mic dejun.

Chiar daca este adevarat ca in medie nu pretrecem prea mult timp in dormitor, este recomandat sa avem totusi o amtosfera calduroasa si confortabila in aceasta camera. Asta insemna ca dormitorul trebuie sa ne multumeasca simturile, in special vazul astfel incat o stare de bine sa ne fie indusa in momentul in care intram in dormitor.

Cateodata, daca dormitorul tau are o priveliste frumoasa, nu iti mai trebuie alte elemente sa decorezi camera. Daca pedeasupra mai ai si ferestre generoase, simpla miscare de a da perdelele la o parte iti va trasforma imediat dormitorul intr-un paradis. Si in cazul ca alegi sa-ti tii draperiile trase, nu ne-am putut aptine sa nu punem si putina arta pe perete.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top