Upstate Sanctuary

31 ianuarie 2019 in Interioare Individuale
Upstate Sanctuary

Clasicul design Scandinav, pune functionalitatea deasupra esteticului si tine culoarea la un nivel scazut. Defapt, minimalismul este o ramura ce isi are radacinile in acest stil. Elegant, simplu si frumos;charmul modest al stilului Scandinav ne atrage instant pe toti. In timp, designeri creativi si propietarii au combinat si alte stiluri cu cel Scandinav.

Un lucru minunat despre acest stil este culoare neutra oferita de fundal, ceea ce face posibil sa-ti decorezi spatiul cu piese importante sau sculpturi intr-o manierara finata. Culoarea este o buna modalitate de a face asta si odata ce nuanta accentul si-a continuat cursul, poti sa faci schimbari cu alceva sezonier.

Pentru acest proiect am mers un pas mai departe si am adaugat putin caracter prin mobila si decor, cum ar fi peretele placat cu piele si lumina calda, puful supradimensionat si candelabrul de metal modern. Camerele bine stilizate in stil Scandinav contrasteaza liniile drepte date de raftul de carti, biroul si dulapul, cu liniile organice. Am considerat sa aducem exteriorul in interior, nu numai prin fereastra supradimensionata dar si prin planta supradimensionata. Tablourile aranjate inalt dau inaltime camerei si alaturi de vase mici si obiecte de décor grupate impreuna dau sensatia de curat si nu dezordine.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top