Urban Seafoam

16 noiembrie 2018 in Interioare Individuale
Urban Seafoam

Cand ne gandim la maro, ne gandim ca e o culoare care nu prea este folosita ca si sursa principala inestetica. Maro este de obicei coloarea de accent pusa pe mobilier, pentru ca poate fi dificil de lucrat cu ea intr-un oarecare stil al unei camera, mai ales daca peretii au deja nuante de maro. Albastrul este un clasic si este o nesfarsita sursa de inspiratie pentru oricare schema coloristica. Fiecare nunata de albastru adauga un sentiment diferit in camera ta.

Nu este absolut nimic gresit cu albul, pasteul sau neutrul pe pereti, dar daca vrei sa joci la sigur pentru iti este frica sa nu-ti transformi dormitorul intr-o pestera, am niste vesti pentru tine. Nu conteaza cat de intunecate sunt nuantele, poti intodeauna sa ai un dormitor care este aerisit, plin de farmec si contemporan. Secretul este sa balansezi culoarile tari cu restul decorului din camera.

Sunt cateva nuante de albastru pe care le regasim in acesta camera. Acest dormitor are o suprafata mica de lucru, insa din acest motiv cred ca maroul si albastrul lucreaza asa bine impreuna. Putem vedea lemnul cu nuante de maro de pepereti combinat cu nuantele deschide ale patului si accentele turcuaz de peperne si patura. Perdelele separa foarte bine de ceace regasim afara.

by Tudor Andrei

Leave a Comment!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top