Wood Sensation

16 noiembrie 2018 in Interioare Individuale Time spent: 6 hoursCamera: Canon EOS 5D Mark II
Wood Sensation

In general designul bucatariilor moderne tind catre o paleta de culori mai deschisa. Dar cum ramane cu celalalt capat al spectrului? Designeri de top incep sa faca negrul mult mai comun in casele noastre ca si cum ar fi debaraua noastra. Bucataria este cunoscuta a fi inima caseisi de aceea trebuie sa o decoram in cel mai frumos mod posibil, pana la urma, cu totii stim ca acolo se fac cele mai bune mancaruri si este locul in care ne petrecem mult timp. Ar trebui sa o decoram intr-o atmosfera calma si confortabila potrivita pentru noi.

Bucatarile in negru si lemn sunt din ce in ce mai la moda printre propietarii care decid sa le incorporeze in caselelor. Chiar si pentru un spatiu de mici dimensiuni, o bucatarie care alege aceste nuante este ca o declaratie. Puternicul constrast scoate in evidenta o atmosfera unica ce va distrage locuitorii de la limitele camerei. Este recomandat sa pastram tavanul alb pentru a mari senzatia de spatiu.

Pentru o bucatarie minimalista, am folosit dulapuri cu usi mate cea ce dau foarte bine in contrast cu lemnul si electrocasnicele din otel inoxidabil. Vedeti ca am pastrat tavanul si peretii albi, iar din acest motiv am creat zona de luat masa ca o continuare a corpului principal al bucatariei. Lampile negre in contrast cu masa alba transforma spatiul intr-o galerie moderna, idee accentuata si de podeaua de lemn si fronturile negre.

by Tudor Andrei

Back to Top